01 7242 685 info@sivmont.si

ŠIVILJSTVO

Šivamo oblačila po meri, izvajamo zahtevnejša pa tudi manjša popravila oblačil. Večjim naročnikom izvajamo tudi šivanje serij tekstilnih proizvodov..

Popravila in drugo

Poleg izdelave novih oblačil izvajamo zahtevnejša in manjša šiviljska popravila kot so krajšanje in ožanje ter menjava zadrg.

Šivamo tudi druge izdelke iz tekstilij kot npr. blazine za vrtne sedežne garniture in podobne izdelke.

Izdelujemo delovna oblačila pri katerih še posebej pazimo na izbiro trpežnih materialov in udobnost krojev, saj morajo ta prestati raznovrstne obremenitve, ne smejo biti ohlapna ob tem pa vseeno udobna. Pogosto morajo ustrezati tudi zahtevanim varnostnim standardom.

Šivamo tudi serije proizvodov za večje naročnike, vendar v količinskem obsegu, primernem za klasično šiviljsko tehnologijo.

Sporočite vaše želje mi jih bomo uresničili

Šiviljske storitve

Izvajamo vse vrste šiviljskih storitev 

Našim cenjenim strankam želimo ponuditi celovit in kakovosten nabor šiviljskih storitev.

|

Oblačila po meri

Izdelujemo oblačila za različne priložnosti. Obleko bomo izdelali po vaših željah in se potrudili, da se boste v njej prijetno počutili.
|

Šiviljska popravila

Imate hlače s poškodovano zadrgo? Ste “navezani” na kos obleke pa ga “načenja zob časa”? Imamo rešitve. Oblačilo bomo popravili in bo kot novo.
|

Večnamenske blazine

Izdelujemo tudi blazine za vse vrste vrtnih sedežnih garnitur. Iz posebej vzdržljivih in pralnih materialov izdelamo tudi blazine za hišne živali.
|

Prosti čas in rekreacija

V naših oblačilih za prosti čas in rekreacijo bo vaše doživetje v naravi še bolj sproščeno. Uživali boste v dobrem počutju in udobju naravnih materialov.
|

Delovna oblačila

Izdelujemo tudi delovna oblačila po naročilu. Poleg klasičnih vam lahko izdelamo tudi posebna delovna oblačila kot npr. uniforme za gostinsko osebje.
|

Oblačila za skupine

Z našimi oblačili za plesne skupine bodo folklorni in sodobni plesni nastopi vaših najmlajših nadobudnežev vzbudili vaš ponos in simpatije vseh gledalcev.
NASLOV

ŠIV MONT, Osolin Irena s.p., Masljeva ulica 11, 1230 Domžale

DŠ: SI 11139463

KONTAKT
01 7242 685
041 337 545 (šiviljstvo)
031 850 719 (servis stolov)

Copyright © 2017 – ŠIV MONT, vse pravice zadržane.

Izdelava spletnih strani KADING