01 7242 685 info@sivmont.si

Tapetništvo

Izdelujemo blazine za vrtne sedežne garniture pa tudi druge blazine po naročilu. Na novo oblazinimo obrabljene tapecirane dele stolov in drugega oblazinjenega pohištva.

tapetniške storitve

Tapeciramo sedeže stolov in druge dele oblazinjenega sedežnega pohištva. Obrabljene ali poškodovane dele oblazinjenega sedežnega pohištva obnovimo in jim vrnemo prvoten sijaj.

Izvajamo tudi globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, vendar to storitev opravljamo izključno na naši lokaciji in ne na terenu. To storitev izvajamo pretežno v kombinaciji servisiranja oziroma celovite prenove stolov ali oblazinjenih sedežnih garnitur.

Tapetniške storitve po potrebi izvajamo tudi v kombinaciji s servisiranjem pisarniških stolov, pri katerih je, zaradi intenzivne uporabe, poleg zamenjave mehanskih delov pogosto potrebno pretapecirati oblazinjene dele.

Tudi mali prijatelji
bodo hvaležni
Privoščite jim
sladko spanje!

tapetništvo

Ponudimo vam lahko široko paleto naših tapetniških izdelkov in storitev.

Z našim tapetniškim programom dopolnjujemo našo bogato šiviljsko tradicijo in dejavnost servisiranja stolov.

|

blazine za sedeže

Izdelujemo blazine za vse vrste vrtnih sedežnih garnitur pa tudi blazine za druge vrste stolov. Blazine izdelamo po naročilu prilagojeno vašim potrebam.
|

blazine za živali

Izdelujemo blazine za živali, ki lahko malim živalim služijo kot samostojno ležišče ali kot zaščita oblazinjenega pohištva na katerem se zadržujejo.
|

medicinske blazine

Medicinske blazine izdelujemo za potrebe fizioterapije ter v  specifične medicinske namene kot npr. pripomoček pri rentgenskem slikanju.
|

tapetniška popravila

Izvajamo različna tapetniška popravila kot so obnova oziroma pretapiciranje enostavnejših sedežnih garnitur npr. kuhinjskih ter sedežev stolov.
NASLOV

ŠIV MONT, Osolin Irena s.p., Masljeva ulica 11, 1230 Domžale

DŠ: SI 11139463

KONTAKT
01 7242 685
041 337 545 (šiviljstvo)
031 850 719 (servis stolov)

Copyright © 2017 – ŠIV MONT, vse pravice zadržane.

Izdelava spletnih strani KADING